Despre noi

Servicii de intermediere imobiliară pentru vânzare/cumpărare si închiriere imobile

Preluam de la proprietari diverse tipuri de imobile pe care le promovam in vederea vânzării / cumpărării și închirierii. Principalele tipuri de imobile de care ne ocupam sunt: apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale, spatii industriale, spatii pentru birouri si terenuri.

Serviciul de intermediere imobiliară are loc in baza unui contract de intermediere imobiliara pentru vânzare sau închiriere încheiat intre proprietar și agenție.

In esență, obiectul contractului il reprezintă serviciul de intermediere imobiliară prestat de agenție in interesul beneficiarului. In cazul in care agenția identifică un cumpărător care accepta si cumpara oferta acestuia, beneficiarul va plăti agenției comisionul in cuantumul prevăzut in contract.

Pentru realizarea contractului agentia intreprinde pe cheltuiala sa demersuri specifice de publicitate si promovare imobiliara a ofertei.

 

Vizionam imobilul in vederea preluarii ofertei spre vanzare sau inchiriere.

 

Verificam situația juridica a imobilului.

 

Identificam si comunicam proprietarului avantajele si dezavantajele imobilului, comparativ cu alte oferte pe care le avem deja spre vanzare.

 

Publicam oferta pe site-ul nostru si pe cele mai importante site-uri cu specific imobiliar

 

Identificam, selectam si prezentam beneficiarului, potentiali cumparatori pentru oferta.​

 

Consultanta și asistenta pentru finalizarea vanzarii si incheierea actelor de transfer ale proprietatii, sau a contractului de inchiriere.

 

 


 

 

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe